Handelsbetingelser

Hurtig og fleksibel levering

Hos KARMAMIA har vi altid opdateret lagerstatus for de enkelte produkter, og dine varer sendes inden for 1-2 dage. Hvis en vare i et sjældent tilfælde alligevel ikke er på lager pga. fejloptælling e.lign. kontakter vi dig med det samme, enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Fragten til dig er gratis og du kan frit vælge om du vil have pakken leveret til din privatadresse, arbejdsplads eller afhente den i en GLS PakkeShop eller et PostNord (tidl. Post Danmark) afhentningssted.

Vi tilbyder også gratis forsendelse til Sverige og billig forsendelse til øvrige lande, se priser her.

Samme dag som vi sender din pakke, sender vi dig en e-mail med oplysning om at pakken er sendt, og i de fleste tilfælde vil du modtage et link med et track & trace-nummer så du kan følge din pakke.

Betaling

Hos KARMAMIA kan du betale med en række forskellige betalingskort hurtigt og sikkert via ePay. Du betaler ikke gebyr for at bruge dit kreditkort hos os, hvis kortet er udstedt i Danmark. For udenlandsk udstedte kort, beregner vores betalingspartner et gebyr på 2,75 %.

VISA VISA master_70 maestro_70

Vi trækker først pengene fra dit kort, den dag varerne sendes fra os. Alle priser er inkl. moms og eventuelle andre afgifter. Det er altid prisen på bestillingstidspunktet der er gældende for ordren. Hvis din leveringsadresse er uden for EU betaler du ikke moms af købet, dette fratrækkes automatisk.

Du har desuden mulighed for at betale med MobilePay – det er nemt og hurtigt.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Meddelelsen skal gives ved email kundeservice@karmamiacph.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Hvis du returnerer dine varer uden at have meddelt det på forhånd bærer du selv risikoen for at varen går tabt. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for, at varerne er returneret til os.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dansk e-Logistik ApS
att. KARMAMIA retur
Naverland 33-35
2600 Glostrup

Vi har et samarbejde med pakkelabels.dk, hvor det er muligt at købe returporto (pakke skal afleveres i GLS Pakkeshop) til 45 kr.:

https://retur.pakkelabels.dk/KARMAMIA

Vores lager modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du har en reklamation, så kontakt os straks på kundeservice@karmamiacph.com

Hvis du har fået tilsendt en forkert vare eller hvis varen er beskadiget ved modtagelsen, betaler vi returfragten. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig. Er det ikke muligt, sætter vi det fulde beløb ind på den bankkonto du oplyser.

Personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger bliver kun brugt rent administrativt, og hverken sælges eller videregives til tredjemand. Den dataansvarlige er KARMAMIA ApS

Du skal oplyse navn, adresse og email-adresse for at vi kan behandle ordren, og komme i kontakt med dig, hvis der er problemer i forbindelse med dette. Oplysningerne opbevares og transmitteres ukrypteret hos os i maksimalt 5 år, som bogføringsloven foreskriver, hvorefter de slettes. Som registreret hos karmamiacph.com har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kundeservice@karmamiacph.com. Evt. indtastede kreditkortoplysninger kan kun læses af vores kortindløser.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@karmamiacph.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal på ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret 23/8-2016.

KARMAMIA ApS
CVR.-nr.: 37868175
Smedeland 7
DK-2600 Glostrup
Bank: Nordea Erhverv, regnr. 2063, kontonr. 6892716143
kundeservice@karmamiacph.com
Tlf. +45 46 92 68 47